Download nu de Amber Alert app

We zijn de afgelopen tijd vertrouwd geraakt met de berichten die AMBER Alert Nederland uitzendt als er een kind vermist is.

Omdat je niet altijd de radio of televisie aan hebt staan, is er nu een iPhone App waarmee je het laatste nieuws meteen als een push-bericht binnenkrijgt op je telefoon. Ook kun je een overzicht krijgen van de op dat moment vermiste kinderen.

Minstens zo interessant is dat je in de App ook een foto en de kenmerken van je eigen kinderen kunt opslaan. Mocht je kind onverhoopt ooit vermist raken, bijvoorbeeld op een druk strand of in een winkel, dan kan de foto van het kind door de ouder snel worden doorgestuurd. Naar de politie, maar ook bijvoorbeeld de strandwacht of beveiliger ter plaatse.

We hopen dat je hem nooit nodig zult hebben, maar better be safe than sorry!

De app is hier te downloaden: http://www.amberalertnederland.nl/Redirect.aspx?phone=iphone

    Dit artikel is geplaatst in Jij & je kinderen.